Behandlingen

______________

Body SDS er et dansk behandlingsystem fra 1940‘erne, som er udviklet gennem tre gennerationer, og som har hjulpet mennesker i både i ind- og udland. I behandlingen arbejder vi med hele kroppen, set ud fra sammenhængen mellem åndedræt, muskler, led, organer, samt psykiske og mentale påvirkninger.

Behandlingen kombinerer pulserende massage af hele kroppen, åndedrætsteknik samt akupressur. Denne form for behandling vil øge gennemstrømningen i lymfer og kredsløb, og derved skabe den bedste mulighed for at løsne spændingerne. Derved skabes ro og balance i kroppen igen.

Det grundlæggende er, at vi ikke symptombehandler, men at vi sammen finder årsagen til den givende problematik.

Via denne behandlingsform vil du med tiden, ikke bare udvikle en forståelse af sammenhængen mellem din fysiske krop, psyken og det mentale, men også hvordan de kan påvirke hinanden. Du vil også selv fremover, med denne viden, kunne forebygge mange forskellige problemstillinger, så som spændte muskler, væske i kroppen, dårlig fordøjelse og hovedpine, skader, stress m.m.

Praktisk om behandlingen

_____________

Behandlingen starter altid med en kort samtale, hvori du kan belyse de problematikker som du ønsker at få behandlet. Behandlingen foregår på briksen under tæppe, og du er iklædt det som du føler dig bedst tilpas i, det kan være i trusser og bh eller top og leggings.

Det er lige meget for mig, du skal bare føle dig tryg og veltilpas.

“Det grundlæggende er at klienten og behandler arbejder med årsagen til den givende problematik og ikke symptombehandler.”

Mit behandlerrum

Mit behandlerrum er dit rum når du træder ind. Vi tager sammen hånd om kun dig og det du kommer med i nuet. Undervejs i behandlingen vil der være mulighed og rum til at udtrykke hvad du mærker og føler, og jeg vil gøre mit bedste for at møde dig hvor du er og hjælpe dig videre. Du skal vide at jeg har tavshedspligt, og at jeg intet tager med ud af rummet fra behandlingen.

Nyt overskud

Efter behandlingen vil de fleste føle et nyt overskud, mere energi og en større indre ro. For nogle kan der opstå en let svimmelhed og en snurren i kroppen, eller måske en ømhed i de muskler vi har arbejdet med. Dette er kroppen, som arbejder på at finde balance igen efter at den er blevet løsnet og der igen er kommet gang i kredsløbene.

Vand

Da der nu er kommet gang i flere mekanismer igen, er det vigtigt at du drikker ekstra med vand resten af dagen. Dette vil lette kroppen til at komme af med affaldstoffer og optimere behandlingens effekt.

“Jeg glæder mig til at se dig.”

Priser

____________________

Her kan du se priser for behandling hos Din Kropstid.

 

1 times behandling København

+ evt hjemmeøvelser og kostråd
Kr.800
  • 5 turs klippekort København

  • Kr. 3200,-

  • ( 1 gratis behandling )